Dit betekent Bernardien voor uw organisatie
Bernardien werkt aan vraagstukken op het gebied van bodem, ondergrond en watersystemen. Bij de vaak complexe waterproblematiek heeft ze, door haar brede kennis en analytische denkvermogen, een goed overzicht en houdt zo haar omgeving scherp om naar de gestelde doelen te werken.

Manier van werken
Bernardien heeft door haar studie civiele techniek, in het speciaal watermanagement en ruimtelijke ordening, een brede basiskennis en een analytische manier van denken opgebouwd. Ze beschouwt probleemstellingen op een pragmatische manier en plaatst de uitdagingen van uiteenlopende waterproblematiek in een breder perspectief om zo tot een integrale en werkbare oplossing te komen. Omdat de watervraagstukken vaak in een bestuurlijke complexe omgeving worden gesteld, doet Bernardien een opleiding ‘Bestuur en Beleid’ naast haar werk. Bernardien werkt samen met klant en collega om zo tot een breed gedragen resultaat te komen.

Ervaring
Als afstudeeropdracht van water resource management heeft zij een economische analyse gedaan over het implementeren van Managed Aquifer Recharge-maatregelen in de Palestijnse gebieden. In deze uitdagende omgeving heeft zij naast het veldwerk, ook veel gesprekken gehad met de plaatselijke waterautoriteiten. Met de resultaten van het onderzoek kunnen zij technische en economische aspecten mee laten wegen in de zoektocht naar optimale interventies om meer (regen)water beschikbaar te maken voor de landbouw.

In haar rol als adviseur bij Ambient is Bernardien betrokken als projectsecretaris bij het project Gebiedsgericht Grondwater Beheer (GGB) in Brabant en is zij verantwoordelijk voor de communicatie rondom de opstart van het Kennis en Innovatie programma voor Bodem en Ondergrond (KIBO). Daarnaast werkt zij aan de oorzaken, gevolgen en mogelijke oplossingen van bodemdaling in veenweidegebieden.

Voor meer informatie over bodem, ondergrond en watersystemen kunt u contact opnemen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06 24858207.

FaLang translation system by Faboba