Dit betekent Tobias voor uw organisatie
Tobias wordt gevraagd voor projecten op het gebied van stedelijk waterbeheer en waterveiligheid. Hij heeft het vermogen om de vraag achter de discussie te formuleren en vervolgens te werken richting een oplossing.

Manier van werken
De werkwijze van Tobias kenmerkt zich door flexibiliteit en verantwoordelijkheidsgevoel in het proces en een loyale houding naar de klant toe. Als adviseur gaat hij met veel doorzettingsvermogen en resultaatgericht te werk, waarbij hij geniet van de samenwerking tussen verschillende partijen en de constructieve discussies die dat oplevert. Hij houdt het overzicht over een project, maar is ook op de hoogte van de details. Vanwege de vaak complexe aard van situaties (bestuurlijk en politiek) volgt hij momenteel een deeltijd masteropleiding Bestuur en Beleid aan de universiteit van Utrecht.

Ervaring
Tijdens zijn studie Hydrologie en Kwantitatief Waterbeheer heeft Tobias onderzoek gedaan naar het overstromingsrisico in stedelijk gebied. Hij heeft door middel van scenario’s voor socio-economische ontwikkeling en klimaatverandering een wereldranglijst opgesteld van steden op basis van het overstromingsrisico.

Tobias is projectsecretaris voor het impactproject ‘Samen met verzekeraars naar een regenbestendige stad’. Hij is verantwoordelijk voor het eindrapport en de communicatie tussen partijen. Door te blijven doorvragen houdt hij het overzicht.

Als projectsecretaris voor het afwegingskader voor grondwatergebruik in Provincie Noord-Brabant is hij verantwoordelijk voor het eindrapport en de communicatie tussen partijen. Hij verbindt kennis van de verschillende betrokkenen en draagt daarmee bij aan een breed gedragen resultaat.

Voor meer informatie over stedelijk waterbeheer en waterveiligheid kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06 14216020.

FaLang translation system by Faboba