Projectcoördinatie en secretariaat kennisprogramma Watermozaïek STOWA
Het kennisprogramma Watermozaïek van de Stichting Toegepast Onderzoek Waterbeheer (STOWA) ondersteunt de waterbeheerders bij het werken aan hun waterkwaliteitsdoelen. Het programma ontwikkelt en ontsluit kennis en vertaalt deze kennis in praktisch toepasbare handvatten voor behoud, herstel en verbetering van de ecologische waterkwaliteit.

Onder begeleiding van Ambient zijn een aantal projecten uit dit programma uitgevoerd, zoals het onderzoek naar ‘tijdelijke droogval als waterkwaliteitsmaatregel’, het herstel van het laagveenmoeras Alde Feanen, het onderzoek naar flexibel peilbeheer, het project beekdalbreed hermeanderen en het onderzoek naar visvriendelijke gemalen. Ambient was in deze projecten verantwoordelijk voor de kruisbestuiving tussen de projecten, de kennisverspreiding en de kwaliteitsborging.

Tevens coördineert en ondersteunt Ambient bij de ontsluiting van de ontwikkelde kennis, door het organiseren van congressen en workshops en het gebruik van diverse media. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

FaLang translation system by Faboba