Dit betekent Astrid voor uw organisatie
Astrid wordt gevraagd in beleid innoverende trajecten op het gebied van bodem, ondergrond en grondwater. Zij heeft het vermogen om mensen in hun kracht te zetten en focus te brengen in complexe vraagstukken. Zelfverzekerd en doordacht ontwikkelt u als organisatie of als persoon een gedragen resultaat.

Manier van werken
Astrid ontwikkelt met uw organisatie een podium waarop uw identiteit in de samenwerking aan complexe opgaven zichtbaar is. Samenwerken met interne collega’s en externe stakeholders aan maatschappelijke opgaven vraagt om een duidelijke herkenbaarheid van de eigen doelstellingen. Dit maakt u tot een betrouwbare en actieve partner. Samenwerken aan maatschappelijke opgaven is in zekere zin vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Met Astrid als procesmanager maakt u van uw stakeholders shareholders die verantwoordelijkheid nemen in een gezamenlijk traject.

Ervaring
Astrid werkte als projectleider en programmasecretaris in diverse beleid-innoverende trajecten en programma’s, waarin bedrijfsleven en overheden uitvoering geven aan gemeenschappelijke doelen.

Voor het Uitvoeringsprogramma Bodemconvenant fungeert Astrid als projectleider Ondergrond en Transitie: In het convenant spraken overheden gezamenlijk af een transitie van bodemsanering naar bodemontwikkelingsbeleid te maken. In 2015 leidde dit tot vervolgafspraken in het convenant Bodem en Ondergrond (2016-2020). Astrid voerde namens de provincies de onderhandelingsgesprekken.

Astrid nam als voorzitter van het interprovinciaal overleg over ondergrond actief deel aan de opstelling van de Rijksstructuurvisie Ondergrond. Dit leidde in 2013 tot een verbreding van de structuurvisie van diepe ondergrond naar een 3 dimensionale lagenbenadering. De ambities van decentrale overheden kregen hiermee een plaats in het proces. Het draagvlak werd vergroot en de relatie met de rijks-doelen verstevigd.

Astrid werkte voor BSB-Gelderland aan een regionaal dekkend beeld van de bodemverontreiniging. BSB-Gelderland was een samenwerkingsverband tussen bedrijven en overheid. In 2008 werd de onderzoeksfase afgerond en kon de stichting ontbonden worden.

Voor meer informatie over Bodem en Ondergrond en Beleidstransitie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 06-536 534 35.

FaLang translation system by Faboba