Redactie Tijdschrift voor Water Governance

Het Tijdschrift voor Water Governance is een vakblad over institutionele, bestuurlijke, juridische en financiële aspecten van het waterbeheer. Het tijdschrift wil een nieuwe dimensie toevoegen aan het huidige debat rondom de besturing van maatschappelijke watervraagstukken, die zowel nationaal als internationaal spelen. Water speelt een vitale rol in de samenleving en watergovernance is nodig om de kwaliteit van watermanagement op een hoog niveau te houden.

Het tijdschrift is bedoeld voor én wordt gevuld door professionals op het gebied van watergovernance. De redactie is een afspiegeling van dit netwerk. Ambient ondersteunt de redactie door het leveren van een redacteur en een redactiesecretaris. Zij benaderen auteurs, stellen onderwerpen voor artikelen voor, reviewen artikelen en ondersteunen bij de praktische totstandkoming van de edities. Daarnaast heeft Ambient de volgende artikelen gepubliceerd in het tijdschrift:

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

FaLang translation system by Faboba