Actualisatie van de Atlas Leefomgeving voor RIVM

De Atlas Leefomgeving is een internetportaal dat op begrijpelijke wijze inzicht geeft in de kwaliteit van de leefomgeving en de relatie daarvan met de gezondheid en veiligheid van burgers. Deze informatie toont de Atlas Leefomgeving in de vorm van kaarten, bijsluiters die deze kaarten toelichten en de ‘Meer weten’-achtergrondpagina’s. De Atlas Leefomgeving streeft ernaar om een zo hoog mogelijke actualiteit van informatie aan te bieden, om daarmee de doelgroep (burgers en professionals) zo goed mogelijk te bedienen. In de praktijk is echter gebleken dat niet alle informatie actueel was.

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft Ambient daarom opdracht gegeven om de informatie op de Atlas Leefomgeving na te kijken en waar nodig te verbeteren in samenspraak met bronhouders en themadeskundigen. Het gaat hierbij om thema’s zoals Bodem, Ruimtelijke Ordening, Veiligheid en Groen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

FaLang translation system by Faboba