Uitbreiding van het thema Water in de Atlas Leefomgeving voor RWS

De Atlas Leefomgeving is een internetportaal dat op begrijpelijke wijze inzicht geeft in de kwaliteit van de leefomgeving en de relatie daarvan met de gezondheid en veiligheid van burgers. Eén van de thema’s binnen de Atlas Leefomgeving is het thema Water. Water sluit goed aan op de doelgroep van de Atlas (burgers), omdat het ingaat op veiligheid, woongenot en recreatiemogelijkheden. Het thema was echter onvoldoende uitgewerkt.

Rijkswaterstaat, verantwoordelijk voor het relatiemanagement binnen de Atlas Leefomgeving, heeft Ambient gevraagd om advies uit te brengen over de mogelijkheden om het thema Water uit te breiden. Welke informatie is beschikbaar en interessant voor burgers? Welke voor- en nadelen heeft het participeren aan de Atlas voor waterbeheerders? Op basis van het advies breidt Ambient nu het thema uit met kaarten en achtergrondartikelen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

FaLang translation system by Faboba