Graafschades bij rioleringswerkzaamheden

 
Bij graafwerkzaamheden aan de riolering treden relatief vaak graafschades op. Graafschade leidt tot uitloop van projecten, herstelkosten en overlast. Stichting RIONED, Enexis en het Kabel- en Leidingoverleg (KLO) willen deze graafschades voorkomen. Zij zijn daarom een doorbraakproject gestart, waarin zij onderzoeken wat de oorzaken zijn van graafschades bij rioleringswerkzaamheden en welke concrete maatregelen deze schades kunnen verminderen.
 
Zij hebben Ambient gevraagd het onderzoek uit te voeren. Het onderzoek bestaat uit een analyse van een database met graafschades in het netwerk van Enexis bij rioleringswerkzaamheden en uit interviews met betrokkenen van een aantal concrete graafschades. Op basis van het onderzoek zullen aanbevelingen worden gerapporteerd, waarmee graafschade kan worden gereduceerd. Het eindrapport verschijnt in december 2016.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 


 
FaLang translation system by Faboba