Programmasecretaris Water - SIKB

De Stichting Infrastructuur Kwaliteitsborging Bodembeheer (SIKB) ontwikkelt instrumenten voor eenvoudiger en beter bodembeheer. SIKB ondersteunt bedrijfsleven en overheden bij het verbeteren van de kwaliteit van werkprocessen in de uitvoeringspraktijk. Dit doet zij door werkafspraken te maken en verankeren, kennisdeling en -uitwisseling te faciliteren en digitaal werken te vergemakkelijken. Ambient vervult per 1 januari 2017 de rol van programmasecretaris voor de dossiers waterbodem- en grondwaterbeheer. Daarnaast zal Ambient de platforms Baggernet en Bronbemalen, gericht op kennisuitwisseling, begeleiden.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


FaLang translation system by Faboba
Workshop duurzame rioolheffing

Wilt u meer weten over de (on)mogelijkheden van een duurzame rioolheffing? Of bent u geïnteresseerd in het inrichten van het tariefsysteem van de rioolheffing op een manier dat inwoners en bedrijven worden beloond voor vergroening van tuinen of daken? Meld u dan aan voor de cursus die Ambient samen met Involon verzorgt.