Dit betekent David voor uw organisatie
David wordt gevraagd om door betrokken partijen geaccepteerde oplossingen te formuleren en implementeren bij vraagstukken op het gebied van bodem, ondergrond en milieu. Hij heeft het vermogen om mensen enthousiast te maken zonder hierbij de gestelde doelen uit het oog te verliezen.

Manier van werken
David is een ervaren programma- en procesmanager. Hij verbindt zich aan opdrachtgevers (en de daaraan gelieerde partijen) en de doelen waar ze voor staan. Hij legt verbindingen tussen mensen en sectoren om zo te komen tot gedragen en werkbare oplossingen. Dit is nodig, omdat in bestuurlijk complexe situaties (waarbinnen hij vaak opereert) de verschillende partijen (rijk, provincies, gemeenten, waterschappen) vaak alleen invloed hebben op bepaalde onderdelen van een vraagstuk. Hierdoor is samenwerking en vertrouwen essentieel om goede werkbare oplossingen te realiseren.

Ervaring
In de rol van kwartiermaker heeft hij met de betrokken stakeholders (overheden, kennisinstellingen en bedrijven) het nieuwe vraaggestuurde Kennis- en Innovatieprogramma Bodem en Ondergrond opgezet dat zich kenmerkt door een “topsectoren light” aanpak. Tevens is hij als programmamanager verantwoordelijk voor de start en uitrol van dit programma (looptijd 5 jaar, omvang 50 mln euro).

Als programmamanager asbest was hij namens IenM verantwoordelijk voor het eenvoudiger en beter maken van de asbestregelgeving en de bijbehorende stelsels inzake vergunningen en kwaliteitsborging en coördineerde hij de uitvoering van de saneringsregelingen asbestwegen.

Als procesmanager voor de Atlas Leefomgeving was hij verantwoordelijk voor het bestuurlijke draagvlak (op gemeentelijk, provinciaal en rijksniveau) om te komen tot een gedragen Atlas Leefomgeving en stond hij aan de lat om de governance en de werkprocessen in te richten.

Voor meer informatie over bodem, ondergrond en milieu kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06 14306679.

FaLang translation system by Faboba