Dit betekent Gert voor uw organisatie
Gert wordt gevraagd om zijn deskundigheid en zijn vermogen om mensen en organisaties te verbinden. Met ruim 20 jaar ervaring als project-/programmaleider in het stedelijk waterbeheer en afvalwaterketen is hij uitstekend in staat om met zijn enthousiasme en gedegen dossierkennis samenwerkingsprocessen aan te jagen en complexe vraagstukken aan te pakken. Hij is zeer goed op de hoogte van de landelijke (beleid)ontwikkelingen en de juridische, bestuurlijke en financiële aspecten ervan. Gert heeft een groot netwerk en gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.

Manier van werken
Gert werkt vanuit de overtuiging dat voor complexe vraagstukken een doorbraak kan worden gevonden door het verbinden van mensen (en organisaties) en inhoudelijke sectoren. Hierbij gaat hij continu op zoek naar verbindingen en de “katalysator” die processen kunnen versnellen. Authentiek en met het algemeen maatschappelijk belang voorop staat hij boven de partijen en individuele belangen.

Ervaring
Gert werkt zowel op landelijk niveau voor ministeries en koepelorganisaties als in regionale samenwerkingsverbanden van gemeenten en waterschappen. Daarnaast is Gert betrokken bij verschillende rekenkameronderzoeken en is lid van diversie werkgroepen van de Commissie voor Milieueffectrapportages (MER).

Op landelijk niveau is Gert betrokken bij het thema financiering stedelijk waterbeheer, de implementatie van de Omgevingswet en vervult hij namens VNG de rol van duo-projectleider van het landelijk kernteam BAW-waterketen. Daarnaast is hij actief bij STOWA en Stichting RIONED voor het programma kenniscoaches, governance van het stedelijk waterbeheer en klimaatadaptie bebouwde omgeving.

In verschillende regio’s is Gert betrokken bij visievorming, gezamenlijke planvorming, klimaatadaptatie en financieringsvraagstukken.

Lees meer over Gert in dit interview.

Voor meer informatie over stedelijk waterbeheer kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06 41344011.

FaLang translation system by Faboba