Dit betekent Petra voor uw organisatie
Petra wordt gevraagd om te structureren en te verbeteren, met name op het gebied van data- en informatiebeheer. Zij creëert overzicht en werkt samen met dataleveranciers en –gebruikers om de vraag naar en het aanbod van data en informatie beter op elkaar af te stemmen.

Manier van werken
Petra's kracht ligt in het analyseren van complexe vraagstukken. Zij komt snel tot de kern en is tegelijkertijd in staat de details in het oog te houden. Petra is gespecialiseerd in data- en informatiebeheer van diverse inhoudelijke thema’s en werkvelden, zoals water, bodem en afval. Zij legt verbindingen tussen deze werkvelden, omdat zij gelooft dat samenwerking en leren van elkaars ervaringen helpt bij het verbeteren van de effectiviteit van informatieontsluiting. Zij ziet daarbij techniek als middel en niet als doel op zich. Petra werkt gestructureerd, pakt door en stuurt op concrete resultaten.

Ervaring
Petra maakt deel uit van de beheerorganisatie van de Atlas Leefomgeving, het internetportaal dat inzicht geeft in de kwaliteit van de leefomgeving. Zij heeft onder andere de mogelijkheden geïnventariseerd om het thema water uit te breiden, de informatie op de website geactualiseerd en waar nodig samen met bronhouders verbeterd.

Voor ProRail heeft zij een analyse uitgevoerd naar de ontsluiting van ondergrondinformatie binnen en buiten de organisatie en heeft zij adviezen uitgebracht voor verbetering van de afstemming van vraag en aanbod.

Voor diverse maatschappelijke thema’s, waaronder zwerfafval, krimp en klimaatadaptieve stad, heeft zij de actuele stand van kennis samengevat en ontsloten in serious games.

Voor meer informatie over data- en informatiebeheer kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-42659113.

FaLang translation system by Faboba