Projectleiding Rioolinspectie nieuwe stijl, Stichting RIONED

De ketenpartners in het rioleringsbeheer hebben afgesproken dat de manier waarop riolen visueel worden geïnspecteerd, moet veranderen. Waar in het verleden inspecteurs schades direct classificeerden, legt voortaan de inspecteur zijn waarneming in detail vast en wordt de classificatie door de rioolbeheerder gedaan. Hierdoor krijgen rioolbeheerders gedetailleerdere informatie over hun rioolstelsel en kunnen inspectiebedrijven en softwareleveranciers efficiëntere diensten en producten leveren. Stichting RIONED heeft Ambient gevraagd om het proces van het opstellen en het implementeren van deze nieuwe werkwijze te begeleiden.
 
In drie werkgroepen werken gemeenten, inspectiebedrijven, softwareleveranciers en adviesbureaus samen aan een totaalpakket van leidraden, standaarden en communicatie om de nieuwe werkwijze rondom rioolinspectie toe te kunnen passen. Ambient coördineert het algehele proces en de drie werkgroepen om tot een door alle belanghebbenden gedragen en doelmatige oplossing te komen.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

FaLang translation system by Faboba
Workshop duurzame rioolheffing

Wilt u meer weten over de (on)mogelijkheden van een duurzame rioolheffing? Of bent u geïnteresseerd in het inrichten van het tariefsysteem van de rioolheffing op een manier dat inwoners en bedrijven worden beloond voor vergroening van tuinen of daken? Meld u dan aan voor de cursus die Ambient samen met Involon verzorgt.