Raamwerk regiorapportage benchmark rioleringszorg
In 2013 vindt de benchmark rioleringszorg plaats. Naast een landelijke rapportage, een uitgebreide database en individuele gemeenterapporten is een van de beoogde producten van de benchmark een regiorapportage. In de regiorapportage worden de belangrijkste kenmerken van de uitvoering van de beheertaken in de afvalwaterketen van gemeenten (riolering) en waterschappen (zuivering) samengevat en onderling vergeleken. In opdracht van Stichting RIONED werkt Ambient samen met Grontmij aan het raamwerk van de regiorapportage.

De doelstelling van de regiorapportage is het ontsluiten van relevante informatie over het uitvoeren van de beheertaken in de afvalwaterketen binnen een specifieke regio. Het is de ambitie om met de regiorapportage specifieke informatie te ontsluiten en daarmee relevante verschillen tussen partijen in de uitvoering van de beheertaken helder in beeld te brengen en het regionale uitwerkingsproces van het bestuursakkoord water (onderdeel afvalwaterketen) te verdiepen en te versnellen. De regiorapportage vormt dus feitelijk een inhoudelijke basis voor een verdiepende dialoog tussen de partijen over de verschillen tussen deze partijen bij de uitvoering van de beheertaken. Met het ontsluiten van relevantie informatie kan het gevoel voor urgentie worden versterkt en worden kansen voor de aanpak in het regionale uitwerkingsproces in beeld gebracht.
 
Het raamwerk van de regiorapportage vindt u hier
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

FaLang translation system by Faboba