Dit betekent Pui Mee voor uw organisatie
Pui Mee werkt als programmamanager en projectleider voor diverse overheden, in kennis- en beleidsvraagstukken op gebied van watersysteem (waterkwantiteit en waterkwaliteit) en waterveiligheid.

Manier van werken
Pui Mee werkt vanuit de overtuiging dat oplossingen voor watervraagstukken gevonden kunnen worden door mensen van diverse pluimage te enthousiasmeren en te verbinden op inhoud, belangen en doelen. Daarbij richt ze zich altijd op voortgang en resultaat. Pui Mee haar aanpak is to-the-point, zonder daarbij aandacht te verliezen voor onderliggende processen en belangen.

Ervaring
Sinds 2013 is Pui Mee namens de STOWA coördinator voor het programma Bouwen met Natuur in Stromende Wateren. Dit kennisprogramma is gericht op het ontwikkelen, ontsluiten en overdragen van kennis over natuurlijke processen die bijdragen aan doelen in stromende wateren. Daarbij initieert Pui Mee samen met tien waterschappen onderzoek en zorgt zij voor het uitdragen van opgedane kennis. Daarbij staat toepassing van de onderzoeksresultaten in de praktijk centraal.

De toetsing van regionale waterkeringen in het beheer van het Rijk moet voldoen aan diverse uitgangspunten en randvoorwaarden, zowel qua inhoud als proces en procedure. Pui Mee heeft hiervoor een draaiboek opgesteld, waarbij expliciete invulling is gegeven aan proces en procedures. Daarnaast heeft ze bijgedragen aan de inhoudelijke uitgangspunten.

Voor Gemeente Eindhoven en Waterschap De Dommel heeft Pui Mee het traject van overdracht van de onderhoudsplichten van stedelijk water begeleid. Daarbij heeft Pui Mee gezorgd voor afstemming over inhoudelijke en procesmatige uitgangspunten om zo tot daadwerkelijke overdracht te komen.

Voor meer informatie over watersystemen en waterveiligheid kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06 46273433.

FaLang translation system by Faboba