Dit betekent Lotte voor uw organisatie
Lotte werkt aan projecten op het gebied van water en ecologie. Haar analytisch vermogen en haar betrokkenheid bij maatschappelijke vraagstukken helpen haar om verschillende belangen te vertalen naar een gezamenlijke visie.

Manier van werken
Lotte is gedreven om kennis over te dragen en betrokkenen samen te brengen. Ze gaat analytisch te werk en zoekt de raakvlakken op binnen beleid, techniek en wetenschap. Hieruit haalt ze haar inspiratie en identificeert ze de mogelijkheden binnen een bepaald vraagstuk. Haar technische achtergrond helpt haar bij de vertaling naar concrete oplossingen.

Ervaring
Tijdens haar opleiding - Civiele Techniek en Watermanagement aan de TU Delft - heeft Lotte ervaring opgedaan met de verschillende belangen binnen de waterwereld. Zo heeft ze in Jakarta onderzoek uitgevoerd naar lekkages in het drinkwatersysteem, waarbij ze gesprekken heeft gevoerd met de verschillende waterautoriteiten (overheid en particulier). Ook hier was het haar doel om ervoor te zorgen dat de kennis die al aanwezig was, goed terecht zou komen bij de autoriteiten. Daarnaast heeft ze, meer theoretisch, onderzocht hoe een toename in waterschaarste de handel van water intensieve producten kan beïnvloeden. Hiervoor heeft ze zich verdiept in de basis van macro-economie. Voor haar afstuderen heeft ze onderzoek gedaan naar verschillende manieren om transport te formuleren in een conceptueel hydrologisch model. Ze heeft hierbij ervaring opgedaan in het programmeren en structureren van onderzoeksvragen.

Voor meer informatie over waterkwaliteit en watersystemen kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 06-18209598.

FaLang translation system by Faboba