Mirabel Vlaming

Adviseur

Werk samen met mensen van wie je iets kunt leren.

Dit betekent Mirabel voor uw organisatie

Mirabel werkt als adviseur bij Ambient op het gebied van bodem en ondergrond. Haar motivatie is om bij te dragen aan een toekomstbestendige bodem en omgeving. In projecten houdt ze goed overzicht en zoekt ze doelgericht naar oplossingen voor vraagstukken.

Manier van werken

Door haar werkzaamheden in verschillende commissies tijdens haar studie aan Wageningen Universiteit, heeft Mirabel haar sociale en organisatorische vaardigheden verder ontwikkeld. Ze houdt van structuur, creƫert duidelijkheid en overzicht waarbij ze kritisch doorvraagt om tot de essentie van de vraag van de klant te komen.

Ervaring

Tijdens de master Earth and Environment aan Wageningen Universiteit heeft Mirabel zich verdiept in bodemkunde en de vorming van landschappen. Ze is technisch opgeleid en heeft tijdens haar studie veel gewerkt met GIS en het verwerken van data. Tijdens haar afstuderen heeft ze onderzoek gedaan naar de bodemkoolstofvoorraden in de stad en heeft ze de potentie berekend van extra koolstofopslag in de bodem in samenwerking met de gemeente Wageningen. Bij Ambient ondersteunt Mirabel de Landelijk Werkgroep Grondwater (LWG) met het opstellen van een werkprogramma. Verder is ze betrokken bij de organisatie van de themagroep Grondwater voor Stroomgebied Rijn-West. Ook is Mirabel betrokken bij het dossier diffuus lood in de Ronde Venen.