Vacatures

Momenteel bestaat Ambient uit 1 directeur, 11 adviseurs, 1 officemanager en 1 administratief/financieel medewerkster. Omdat wij aan het groeien zijn, zijn wij op zoek naar een medior adviseur bodem en (grond)water en een ervaren adviseur waterbeheer. Tevens zijn wij op zoek naar een junior adviseur bodem/water.

Junior adviseur (0,8 - 1,0 fte)

Wij zoeken afgestudeerden in een technisch-inhoudelijke opleiding op WO-niveau op het gebied van water, bodem en ondergrond of een vergelijkbare expertise. Je hebt affiniteit met organisatie- en besluitvormingsvraagstukken en de ambitie om vanuit de inhoud te groeien tot een volwaardige adviseur in een bestuurlijk complexe omgeving. Klik hier voor de volledige vacaturetekst.

Jouw cv en korte motivatie kun je sturen naar Gert Dekker, directeur (g.dekker@ambient.nl) of bel Gert op 06-41344011.

Medior adviseur bodem en (grond)water (0,8 - 1,0 fte)

Je werkt meer dan 5 jaar in de bodem- en (grond)waterwereld (advieswereld, kennisinstelling of overheid), en werkt daarvan enkele jaren als projectleider. Je overziet het dossier en bent thuis in de consequenties van de aankomende Omgevingswet voor bodem en (grond)water. Je voert zelfstandig projecten uit en bent gewend om projectteams aan te sturen. Jouw ambitie is om vanuit die inhoudelijke drive te groeien tot een volwaardige adviseur in een bestuurlijk complexe omgeving. Je bent creatief zonder daarbij je omstanders te verliezen en krijgt energie van het behalen van resultaten. Klik hier voor de volledige vacaturetekst.

Jouw cv en korte motivatie kun je sturen naar Gert Dekker, directeur (g.dekker@ambient.nl) of bel Gert op 06-41344011.

Ervaren adviseur waterbeheer

Ben jij één van de (nieuwe) boegbeelden in het Nederlandse waterbeheer? Dan is een baan bij Ambient iets voor jou. Wij zijn op zoek naar een ervaren adviseur waterveiligheid en klimaatadaptatie. Als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en de flexibiliteit en vrijheid van een kleine organisatie je aanspreekt, neem dan contact op met Gert Dekker (g.dekker@ambient.nl / 06-41344011).