Vacatures

Voordat u onze vacatures bekijkt...

Wij hebben de vacatures 'junioradviseur' en 'financieel-administratief medewerker / directiesecretaris' tijdelijk ‘on hold’ gezet. U kunt wel reageren op de vacature 'ervaren adviseur waterbeheer'.

Momenteel bestaat Ambient uit 1 directeur, 10 adviseurs en 1 officemanager. Omdat wij aan het groeien zijn, zijn wij op zoek naar een financieel-administratief medewerker / directiesecretaris (0,5 fte), een junior adviseur (0,8 - 1,0 fte) en een ervaren adviseur waterbeheer.

1. Een financieel-administratief medewerker/directiesecretaris (0,5 fte)

Ben jij graag met cijfers bezig en vind je het leuk om daarnaast af en toe de directeur te ondersteunen, dan ben jij de geschikte kandidaat. De meeste tijd ga je echter besteden aan de facturatie, boekhouding en alles wat daarmee samenhangt. Klik hier voor de volledige vacaturetekst.

Jouw cv en korte motivatie kun je sturen naar Gert Dekker, directeur (g.dekker@ambient.nl) of bel Gert op 06-41344011.

2. Een junioradviseur (0,8 - 1,0 fte)

Wij zoeken afgestudeerden in een technisch-inhoudelijke opleiding op WO-niveau op het gebied van water, bodem en ondergrond of een vergelijkbare expertise. Je hebt affiniteit met organisatie- en besluitvormingsvraagstukken en de ambitie om vanuit de inhoud te groeien tot een volwaardige adviseur in een bestuurlijk complexe omgeving. Klik hier voor de volledige vacaturetekst.

Jouw cv en korte motivatie kun je sturen naar Gert Dekker, directeur (g.dekker@ambient.nl) of bel Gert op 06-41344011.

3. Een ervaren adviseur waterbeheer

Ben jij één van de (nieuwe) boegbeelden in het Nederlandse waterbeheer? Dan is een baan bij Ambient iets voor jou. Wij zijn op zoek naar een ervaren adviseur waterveiligheid en klimaatadaptatie. Als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en de flexibiliteit en vrijheid van een kleine organisatie je aanspreekt, neem dan contact op met Gert Dekker (g.dekker@ambient.nl / 06-41344011).