Vacatures

Momenteel bestaat Ambient uit een directeur, dertien adviseurs, een officemanager en een administratief medewerker. Omdat wij aan het groeien zijn, zijn wij op zoek naar twee junior adviseurs en een ervaren adviseur waterbeheer.

Junior (juridisch) adviseur bodem en (grond)water
(0,8 - 1,0 fte)

Heb jij een WO-opleiding afgerond op het gebied van bodem en ondergrond of in het omgevingsrecht? En heb je affiniteit met organisatie- en beleidsvraagstukken bij de overheid en de ambitie om vanuit de inhoud te groeien tot een volwaardige adviseur in een bestuurlijk en juridisch complexe omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Klik hier voor de volledige vacaturetekst.

Junior adviseur water en klimaatadaptatie (0,8 - 1,0 fte)

Heb jij een WO-opleiding afgerond op het gebied van water en klimaat ? En heb je affiniteit met organisatie- en besluitvormingsvraagstukken bij de overheid en de ambitie om vanuit de inhoud te groeien tot een volwaardige adviseur in een bestuurlijk complexe omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Klik hier voor de volledige vacaturetekst.

Jouw cv en korte motivatie kun je sturen naar Gert Dekker, directeur (g.dekker@ambient.nl) of bel Gert op 06-41344011.

Ervaren adviseur waterbeheer

Ben jij één van de (nieuwe) boegbeelden in het Nederlandse waterbeheer? Dan is een baan bij Ambient iets voor jou. Wij zijn op zoek naar een ervaren adviseur waterveiligheid en klimaatadaptatie. Als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en de flexibiliteit en vrijheid van een kleine organisatie je aanspreekt, neem dan contact op met Gert Dekker (g.dekker@ambient.nl / 06-41344011).