Vacatures

Momenteel bestaat Ambient uit 1 directeur, 11 adviseurs, 1 officemanager en 1 administratief/financieel medewerkster. Omdat wij aan het groeien zijn, zijn wij op zoek naar een junior adviseur (0,8 - 1,0 fte) en een ervaren adviseur waterbeheer.

1. Een junioradviseur (0,8 - 1,0 fte)

Wij zoeken afgestudeerden in een technisch-inhoudelijke opleiding op WO-niveau op het gebied van water, bodem en ondergrond of een vergelijkbare expertise. Je hebt affiniteit met organisatie- en besluitvormingsvraagstukken en de ambitie om vanuit de inhoud te groeien tot een volwaardige adviseur in een bestuurlijk complexe omgeving. Klik hier voor de volledige vacaturetekst.

Jouw cv en korte motivatie kun je sturen naar Gert Dekker, directeur (g.dekker@ambient.nl) of bel Gert op 06-41344011.

2. Een ervaren adviseur waterbeheer

Ben jij één van de (nieuwe) boegbeelden in het Nederlandse waterbeheer? Dan is een baan bij Ambient iets voor jou. Wij zijn op zoek naar een ervaren adviseur waterveiligheid en klimaatadaptatie. Als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en de flexibiliteit en vrijheid van een kleine organisatie je aanspreekt, neem dan contact op met Gert Dekker (g.dekker@ambient.nl / 06-41344011).